OVER ALUXA

Vastgoed en huurbemiddeling

Aluxa huurt- en verhuurt landelijk woningen van particulieren en beleggers. Wij zorgen voor bewoners, betalen u de huur en beheren de woning. Wij zorgen voor uw woning alsof het onze eigen woning is.

Aluxa verhuurt enkel aan het bedrijfsleven en zijn daarmee dé landelijke huisvestingspartner voor expats en arbeidsmigranten . U kunt bijvoorbeeld denken aan solide uitzendbureaus, tech-bedrijven, aannemers, ziekenhuizen en defensie.

Uw woning verhuren

Verhuur uw woning aan Aluxa. Wij zijn doorlopend op zoek naar woningen in heel Nederland en het grensgebied. Wij garanderen u een goed rendement zonder commissie of courtage te hoeven betalen. Wij huren zelf uw woning waardoor u altijd uw huurpenningen van Aluxa ontvangt en niet van derden. U krijgt één vast contactpersoon die 24/7 bereikbaar is. Nadat Aluxa uw woning heeft gehuurd zoeken we betrouwbare en nette huurders.

Wij werken enkel met geselecteerde betrouwbare huurders en partners en houden periodiek controles in uw woning. Er wordt gezorgd dat de woning bewoond wordt waarbij rekening is gehouden met alle wettelijke eisen die de overheid stelt.

Wie worden de bewoners?

De bewoners zijn veelal buitenlandse werknemers van bedrijven bij u in de buurt. Wij hebben verschillende vaste huurders. Dit zijn vaak bedrijven die gespecialiseerd personeel elders uit Nederland of buitenland willen huisvesten voor werkzaamheden in uw gemeente.

Door onze controles en selectieprocedures bent u gegarandeerd van nette bewoners. Dat vinden wij belangrijk voor u, voor ons en de buurtbewoners.

Aluxa Vastgoed komt graag met u in contact. Neem vrijblijvend contact met ons op.