Makelaars

Heeft u als makelaar eenmalig of doorlopend woningen aan te bieden, neem dan contact met ons op. Wij bezichtigen de woning met u, bespreken de huurperiode en prijs, en sturen u de benodigde papieren voor de huurovereenkomst. Er wordt een inspectierapport opgemaakt welke door beide partijen ondertekend worden, aanvullend met foto’s. Indien gewenst zal Aluxa de huurcontracten opstellen.

Aluxa zorgt voor nette bewoners en kwaliteitscontroles in de woning. We houden rekening met de wettelijke voorschriften. Daarnaast ontvangt de woningeigenaar de huur altijd van Aluxa Vastgoed en nooit van derden. Wordt u als makelaar onze vast partner? Wij komen graag met u in gesprek.

Partners

Aluxa is een snel groeiend bedrijf. Wij zijn op daarom zoek naar partners die op zoek kunnen gaan naar woningen. Wordt u de partner van Aluxa en verhuren wij de door u aangeleverde woning? Dan betalen wij u een vergoeding per aangeleverde woning.

Bent u de persoon, ZZP-er of het bedrijf dat met ons meegroeit? Heb je ervaring met vastgoed en heb je een interessant netwerk?

Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.