Brandveiligheid

Brandveiligheid is een serieuze zaak

Als huisvester voor personeel en expats heeft u te maken met verschillende (gemeentelijke) regelgeving en regels die door SNF (Stichting Normering Flexwonen) zijn opgesteld. Hierop wordt u ook gecontroleerd.

De brandveiligheid dient daarom voor u, én uw bewoners optimaal te zijn en bovendien REOB gekeurd te worden door een erkend bedrijf. Een blusser van de bouwmarkt is dan natuurlijk niet voldoende.

Wij plaatsen, keuren, controleren en vervangen uw rookmelders, blussers en CO2- melders zoals het hoort. U ontvangt in ons systeem automatisch een melding als bepaalde zaken binnen een maand gekeurd dienen we worden. Zo heeft u een registratie-tool van uw brandveiligheid en worden keuringen nooit meer vergeten.

Mogelijkheden:
  • Periodieke controle

Om te voorkomen dat u brand krijgt in uw bewoonde pand is registratie brandveiligheid en controle belangrijk. Wij controleren periodiek uw panden, (her)keuren blussers, controleren de werking, controleren batterijen  en vervangen deze indien nodig. U ontvangt hiervan een rapport per woning.

  • Registratie

U ontvangt uw unieke inlogcodes en heeft inzichtelijk wanneer zaken gekeurd dienen te worden en wanneer er een controle is geweest. Zo heeft u richting gemeentes, verzekeraars, SNF en anderen aantoonbaar voldaan aan uw zorgplicht.

Heeft u een ander verzoek? We bespreken het graag.

    Vrijblijvend meer informatie?