Huren

Personeelshuisvesting huren bij Aluxa Vastgoed

Aluxa Vastgoed B.V. is dé partij als het gaat om huisvesting voor uw personeel, arbeidsmigranten of expats. Wij zijn gevestigd in Twente maar hebben landelijk woningen beschikbaar. U huurt altijd direct van Aluxa en nooit van derden en dat is wel zo fijn. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, ook in de weekenden. Of het nu gaat om huisvesting voor een persoon of meer, wij helpen u!

U huurt de woningen eventueel gemeubileerd en woon-klaar volgens de SNF-normen. Wij inventariseren graag uw wensen.

Bent u op zoek naar een gestoffeerde- of gemeubileerde woning of wilt u ons een woning aanbieden? Wij komen graag met u in gesprek.

01
SNF opgeleverd

Woningen worden opgeleverd volgens alle eisen en normen van het SNF. Deze stelt eisen aan de kwaliteit van huisvesting. Aluxa Vastgoed neemt de zorg uit handen.

04
Landelijk actief

We zijn gevestigd in Almelo maar werken landelijk. We kunnen u daarom ook woningen buiten Twente aanbieden, meubileren en beheren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

02
24/7 bereikbaar

Uw vaste contactpersoon is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor calamiteiten. Aluxa Vastgoed en haar team kan snel schakelen en eventuele problemen oplossen.

05
Beheer

We blijven indien gewenst actief als beheerder van de woning. We zijn de oren en ogen in de woning. We maken inspectierapporten, waarborgen de SNF-normen- en eisen en voeren reparaties uit.

02
Meubel lease of beheer

U kunt ook enkel uw woningen laten meubileren door Aluxa. Onze mensen kunnen bij nood al binnen 1 dag uw woning klaarmaken voor uw medewerkers. U betaalt een maandelijks bedrag.

06
Software voor beheer

Wij bieden licenties aan waarmee u zelf uw woningen en medewerkers kunt beheren. Denk aan schades, inspectierapporten maken, in- en verhuur beheren et cetera. Testaccount op aanvraag.

All-in huren zonder verrassingen.

We ontzorgen u volledig als het gaat om huisvesting van uw personeel. “Als mensen zich thuis goed voelen, voelen ze zich goed op hun werk” Door onze huiselijke en kwalitatieve inrichting en huisvesting voelen medewerkers zich snel op hun gemak en dat merkt u op de werkvloer

Met dienstenverlening als schoonmaak, inspectierapporten, technisch beheer en beheer-software ontzorgen we u eventueel nog meer.

Maakt u al gebruik van onze software voor beheer of inspectie applicatie?
Meer info