Verhuur uw woning

Verhuur uw woning aan Aluxa Vastgoed en ontvang maandelijks een goed rendement
Direct uw woning verhuren?

Aluxa Vastgoed is doorlopend op zoek naar woningen en appartementen in heel Nederland. Wij zijn huisvester voor het bedrijfsleven. Dat houd in dat (grote) bedrijven Aluxa Vastgoed vraagt om gemeubileerde woningen inclusief services als beheer, brandveiligheid en inspecties voor hun personeel. Deze bedrijven huren de woningen zodat hun medewerkers en/of gezinnen direct kunnen wonen en aan het werk kunnen.

Wij zorgen onder andere voor:

 • Meubilering en inrichting
 • Periodieke inspectierapporten
 • Technisch beheer / reparaties
 • REOB gekeurde brandveiligheid
 • Afsluiten en betaling energiecontracten
 • Televisie en internet
 • Afval lediging (indien nodig)
Belastingdienst box 3

Voor de belastingdienst zijn uw huurinkomsten veelal belastingvrij en valt uw verhuurwoning binnen box 3, tenzij u actief bezig bent met het beheer van de woning. Door onze tussenkomst is aantoonbaar dat u niet actief uw vermogen beheert en is uw belegging in box 3 veilig.

Neem vrijblijvend contact op om kennis met ons te maken.

Binnen 2 weken

Wij huren uw woning veelal binnen twee weken. U ontvangt de huur altijd direct van ons, zelfs bij leegstand. Wij zorgen voor juiste huurders en beheren uw woning. U betaalt hiervoor niets extra aan Aluxa Vastgoed.

  Hoeveel we voor uw woning betalen?

  Maandelijkse huur

  Wij betalen uw een nette huur. U ontvangt altijd van ons de huur en nooit van een andere partij.

  Inlog systeem

  U ontvang een inlog in ons systeem om altijd op de hoogte te zijn van alle belangrijke zaken.

  Vast contactpersoon

  U heeft altijd een vast contactpersoon die 24/7 bereikbaar is. Hij komt persoonlijk kennis maken.

  Borg

  U ontvangt altijd borg voorafgaand aan de sleuteloverdracht. We zorgen goed voor uw woning.

  Inspecties

  Onze inspecteurs controleren periodiek de gehele woning op brandveiligheid, wettelijke eisen, klein onderhoud en leefomstandigheden.

  Solide partij

  Aluxa is een solide verhuurder voor het bedrijfsleven. We huisvesten voor grote bedrijven en uitzendbureaus in verschillende branches.

  Stappenplan

  1

  Woning bekijken en huurvoorstel

  We maken een afspraak ter kennismaking om uw woning te bekijken of deze voldoet aan onze en de wettelijke eisen. Aan de hand van uw verhuurwensen en de aspecten van uw woning sturen we u een net huurvoorstel met gegarandeerde huur.

  2

  Huurcontract

  U ontvangt een huurcontract waarin we de huur, de borg en de duur van het contract et cetera vastleggen. Hierin zullen we wensen van beide partijen vastleggen.

  3

  Huur en borg

  Aluxa garandeert dat uw huur gedurende het huurcontract op de afgesproken datum wordt uitbetaald. Bij de eerste huurtermijn zal tevens een maand borg  aan u worden overgemaakt.

  4

  Sleuteloverdracht

  Zodra de contracten zijn getekend, de eerste maand huur en de borg door u is ontvangen, zullen wij de sleutels van u ontvangen. Er wordt samen met u een woninginspectie gedaan van uw woning waarin de staat van de woning wordt vastgelegd, aanvullend door foto’s.

  5

  Het beheer van uw woning

  Periodiek zullen wij of onze partners in uw woning controles uitvoeren. Aan het einde van de huurperiode ontvangt u de woning terug in de staat zoals Aluxa deze heeft gekregen.