Direct uw woning verhuren?

Aluxa Vastgoed huurt uw woning binnen twee weken. U ontvangt de huur altijd direct van ons, zelfs bij leegstand. Wij zorgen voor juiste huurders en beheren uw woning. U betaalt hiervoor niets extra aan Aluxa.

 

Neem vrijblijvend contact op om kennis met ons te maken.

Stappenplan

Stap 1. Woning bekijken en huurvoorstel
We maken een afspraak ter kennismaking om uw woning te bekijken of deze voldoet aan onze en de wettelijke eisen. Aan de hand van uw verhuurwensen en de aspecten van uw woning sturen we u een net huurvoorstel met gegarandeerde huur.

Stap 2. Huurcontract
U ontvangt een huurcontract waarin we de huur, de borg en de duur van het contract et cetera vastleggen. Hierin zullen we wensen van beide partijen vastleggen.

Stap 3. Huur en borg
Aluxa garandeert dat uw huur gedurende het huurcontract op de afgesproken datum wordt uitbetaald. Bij de eerste huurtermijn zal tevens een maand borg  aan u worden overgemaakt.

Stap 4. Sleuteloverdracht
Zodra de contracten zijn getekend, de eerste maand huur en de borg door u is ontvangen, zulen wij de sleutels van u ontvangen. Er wordt samen met u een woninginspectie gedaan van uw woning waarin de staat van de woning wordt vastgelegd, aanvullend door foto’s.

Stap 5. Het beheer van uw woning
Periodiek zullen wij of onze partners in uw woning controles uitvoeren. Aan het einde van de huurperiode ontvangt u de woning terug in de staat zoals Aluxa deze heeft gekregen.